HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Blåvand Lys I/S

Blåvandvej 3

6857 Blåvand

Danmark

CVR: 20441801

Telefon: +45 7527 9494 (mellem 10 - 15 på hverdage)

E-mail: info@blaavandlys.dk


Betaling

Blåvand Lys modtager betaling med XX. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Betalingen foregår via vores eksterne hosting partner der processorer alle indgående transaktioner. Dine betalingsinformationer vil derfor udelukkende blive gemt hos den eksterne partner og kun under udførelse af transaktionen. Dine informationer gemmes på en ekstern server der både PCI DSS Certificeret (Payment Card Industry Data Security Standard) samt krypteret via SSL (Secure Socket Layer) der er udbredt som en af de højeste standarder inden for krypteringsteknologi. Dette sørger for at dine data bliver opbevaret i sikkerhed og ikke kan læses af andre tredjeparter. Dine betalingsinformationer opbevares og processeres udelukkende af vores eksterne parter og behandlingen af disse betalingsinformationer er derfor en sag mellem dig og vores hosting partner som databehandler.
Levering

Din ordre er bindende for begge parter, når kunden har modtaget en ordrebekræftelse via mail.

Blåvand Lys I/S har ret til at kontakte dig hvis du har indtastet en forkert eller ugyldig adresse ved afgivelse af din ordre. Er pakken blevet sendt afsted til en forkert adresse ved forkert indtastning er dette kundens eget ansvar og Blåvand Lys I/S refunderer eller erstatter ikke pakker der er blevet sendt til forkert adresse grundet fejl i indtastning ved ordreafgivelse.

Har du angivet en ugyldig eller forkert e-mailadresse og derfor ikke modtaget din ordrebekræftelse er det kundens eget ansvar at sende en e-mail til info@blaavandlys.dk for at få rettet fejlen og derfor modtage korrekt information omkring den afgivne ordre.


Betaling

Her kan du vælge mellem flere betalingsformer. Vi modtager betaling via PayPal og med kortene Visa & MasterCard. Vi afregner i DKK inkl. moms.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes fra vores lager. Priserne er angivet i danske kroner. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Alle priser er inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.

Grundet det nye EU-direktiv kaldet PSD2 kan du blive bedt om at verificere din identitet under betalingsprocessen. Det altid din egen kortudsteder, der afgør, hvornår kortbetaling fejler, og vi opfordrer derfor til at kontakte din egen kortudsteder, hvis du har spørgsmål til fejl under betaling og NemID verificering.


Levering

Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage, fra vi har registreret din bestilling og foretages af GLS. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, hvis du bestiller inden kl. 11.00, ofte endda inden 13.00.

Fragten koster 37,- pr. levering til pakkeshop og 60,- pr. levering direkte til privatadresse.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Blåvand Lys I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til: 

Blåvand Lys I/S

Blåvandvej 3

6857 Blåvand

Danmark

Mrk. “Blåvand Lys Retur”

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@blaavandlys.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde denne standardfortrydelsesformular og sende varen til:

Blåvand Lys I/S

Blåvandvej 3

6857 Blåvand

Danmark

Mrk. “Blåvand Lys Retur”

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering

Du og udelukkende du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er benyttet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. 


Tilbagebetaling ved returnering

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@blaavandlys.dk